2014-09-23 17:56:00• hírek • Kocsis Zoltán

Még várják a munkaadók jelentkezését

A frissen végzett diákok és egyetemisták számára szervez állásbörzét pénteken Szatmárnémetiben a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség. Eddig több mint félszáz munkaadó jelezte részvételi szándékát, de a szervezők továbbra várják jelentkezésüket.

Az állásbörze szeptember 26-án, pénteken lesz a Szatmárnémeti új központjában, a Szakszervezetek Művelődési Házában. A munkaadók képviselőit reggel nyolcra várják, a munkát keresőket pedig kilenc órai kezdettől. Az állásbörze addig tart, amíg érdeklődők vannak.

Az ügynökség tájékoztatása szerint eddig 55 munkaadó jelezte részvételi szándékát. A potenciális munkavállalók összesen 469 különböző munkahely közül választhatnak. Ezek közül 18 igényel felsőfokú végzettséget.

A munkalehetőségek köre viszonylag szélesnek mondható, hisz keresnek munkavállalót például az építkezési, a könnyű-, az autó-, az élelmiszer-, a fafeldolgozó iparban, az informatikai szektorban vagy éppen a biztosítói területen.

A szervezők ezzel együtt is további munkaadókat jelentkezését várják. Aki úgy gondolja, részt kíván venni a fiatalok számára megszervezendő állásbörzén, az az ügynökség székhelyén jelentkezhet, a Ion Ghica utca 36. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: